Termeni și condiții

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Considerații generale

Vizitarea sau folosirea site-ului webinside.ro implică acceptarea Condiţiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a Termenilor şi Condiţiilor.

webinside.ro este administrat de WEBINSIDE SRL cu sediul în Cluj-Napoca, Stradă Câmpului nr. 42, judeţul Cluj, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr J12/3316/2017, CUI 37697420.

Ne rezervăm dreptul de a efectua modificări ale acestor Termeni şi Condiţii precum şi orice modificări site-ului webinside.ro fără o notificare prealabilă. Accesând pagina Termeni şi Condiţii, puteţi citi întotdeauna cea mai recentă versiune a acestor prevederi.

Preţ şi modalităţi de plată

Plata serviciilor se efectuează în numerar/cash sau transfer bancar.

Drepturile de autor (Copyright)

Întregul conţinut al site-ului webinside.ro, incluzând, texte, imagini, grafice, elemente de grafică web, scripturi şi orice alte date, este proprietatea WEBINSIDE SRL sau a furnizorilor săi şi este protejat conform Legii drepturilor de autor şi legilor privind dreptul de proprietate intelectuală şi industrială. Folosirea fără acordul scris a oricăror elemente de pe site-ul webinside.ro, sau a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuală puteţi folosi adresa de mail office@webinside.ro.

Fiind de acord cu aceşti Termeni şi Condiţii clientul îşi asumă în totalitate drepturile şi obligaţiile site-ului webinside.ro.