Servicii promovare site web

  •  
  •  
  •  
  •  
Servicii promovare site web – Campanii Google AdWords

Ai un site web care nu este vizibil online și nu aduce rezultate? Îți dorești ca site-ul tău să ajungă pe prima pagină în Google? Profită de campaniile Google Adwords. Noi creăm, administrăm și optimizăm campanii Google Adwords și ne ocupăm de promovarea site-ului tău. În plus, din bugetul de campanie plătești doar pentru click-urile primite pe site-ul tău.

Indiferent de bugetul pe care îl poți aloca poți să atragi clienți noi și să îți dezvolți afacerea utilizând programul Google de publicitate online. Google AdWords îți permite să alegi destinațiile în care să apară anunțul tău, să setezi un buget care să îți convină (nu exista cheltuieli minime impuse) și să consulți cu usurință impactul anunțului.

Utilizatorii vizualizează anunțul tău exact atunci când aceștia caută pe Internet produsele sau serviciile tale. Anunțul tău poate aparea pe Google și pe site-urile web partenere ale acestuia. În cazul licitarii cost-pe-click, vei fi taxat numai atunci când un utilizator face click pe anunțul tău.

Servicii promovare site web – Campanii Facebook

Îți dorești noi clienți? Crearea contactelor noi dintre utilizatorii Facebook atrage potențiali clienți pentru afacerea ta. pTe ajutăm cu promovarea pe Facebook: creare pagini de Facebook, administrare pagini de Facebook, campanii de publicitate, campanii de promovare pe Facebook.

Promovarea prin Facebook Ads vă oferă posibilitatea servirii mai exacte a mesajelor promoționale. Vârsta, limba, sexul, starea relației, localitatea, studiile, locul de muncă, sunt doar câteva criterii pe baza cărora putem face ca reclamele servite prin Facebook Ads să ajungă exact acolo unde trebuie.

Servicii promovare site web – Email marketing