Politica de confidențialitate

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

În conformitate cu dispoziţiile Legii nr.677/200, pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, firma WEBINSIDE are obligaţia de a administra, în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, orice date cu caracter personal furnizat.

Noi colectăm aceste date atunci când completezi un formular pe site-ul nostru, cu scopul de a ne contacta sau de a descarcă diverse materiale. Scopul colectării acestor date este în principal de a comunica şi de a-ţi oferi informaţii utile, pe care le-ai solicitat. Nu practicăm infamul SPAM şi promitem că nu vei primi aşa ceva de la noi. Ai oricând opţiunea de a opta pentru ştergerea adresei tale de email sau a numărului tău de telefon din baza noastră de date.

Te asigurăm că nu vindem, negociem sau transferăm către părţi din afară informaţiile tale personale identificabile. Informaţii non-private, care nu identifica o persoană anume, sunt supuse însă unei altfel de politici, cea de cookies, pe care o poţi consulta pe pagina care prezintă  Politica privind cookie-urile. Dacă doreşti să ştergem din baza noastră de date informaţiile cu caracter personal furnizate de ţine, ne poţi scriem la adresa office@webinside.ro.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimţământul dumneavoastră în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata către următorii destinatari: Băncile implicate în plăţile online, Organismele Internaţionale de Carduri şi Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, către instituţiile abilitate.