Rețelistică

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

WEBINSIDE oferă servicii de rețelistică pentru afacerea dumneavoastră, servicii fizice și non-fizice pentru rețele locale cu fir și fără fir. Serviciul include evaluarea cerințelor de LAN, proiectare, implementare și exploatare.

Totodată, specialiștii WEBINSIDE se ocupă de mentenanța sistemului de operare și a aplicațiilor de pe server, începând de la instalare, instalare de actualizări și monitorizarea performanțelor server-ului.

Echipa WEBINSIDE furnizează soluții WiFi complete pentru orice tip de afacere, oferind consultanță și mentenanță pentru implementarea celor mai bune soluții.

Fie că ești la început de drum, fie că ești prea aglomerat, nu ezita să ne contactezi pentru a avea parte de consultanță referitoare la serviciile de retelistica.

Știm ca un server care nu mai merge, o stație care nu se mai conecteaza la server, virusii sau nefuncționalitatea imprimantelor pot cauza probleme afacerii dumneavoastră.

Noi vă oferim servicii care vă ajută să uitați de aceste probleme!

Dacă există probleme cu diverse device-uri (calculator, imprimanta, scanner, server rețea, Internet, etc.), ne poți contacta fără nici o reținere! Echipa noastra se ocupă de realizarea rețelelor, configurarea serverelor, precum și de instalarea programelor utilizate de angajații firmei.

Totodată asigurăm mentenanță pentru echipamentele de rețea sau pentru serverele instalate și realizăm sau întreținem rețele de calculatoare. De asemenea, pentru mentinerea calculatoarelor la un nivel optim de funcționare, acestea trebuie verificate periodic de viruși sau praf de exemplu. Pentru firmele care au nevoie de backup la fițiere, realizam pe hdd-uri externe backup-uri periodice!

De asemenea în cazul în care pierdeți informatii din greșeala sau prin defecțiunea calculatoarelor, noi, le recuperam!

Tagged with: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,